Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Прегледай релето за осветлението (сивото, което е зад ICS - а и е най-близо до двигателния отсек) за следи от наводняване и му почисти буксата. Причина за това, което ти се случва може и да е лоша връзка на пин 11 от букса "B" на арматурното табло.
    Според мен е малко вероятно проблемът да идва от ключетата на предните врати, защото трябва ключетата и на двете врати да са се скапали. Освен това ако тези ключета правят мизерии, това ще се отразява и на работата на централното заключване.
    Релето разбрах къде е щом става въпрос за теч на антифриз(предполагам че е при жълтата и зелената кутийка зад ICS-а?),но тази букса B къде е?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
      Релето разбрах къде е щом става въпрос за теч на антифриз(предполагам че е при жълтата и зелената кутийка зад ICS-а?),но тази букса B къде е?
      Релето е точно там. Букса "B" а на гърба на арматурното табло (средната). Почисти ги всичките.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• На предните врати са две ключета във всяка брава. Едното не е ли само за осветлението?

На мен ми е правила същата мизерия с плафоните от ключето в шофьорската врата. Тогава не ми светваше и индикацията за отворена врата.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• ОК в събота ше е ден за профилактика на букси и тем подобни.Така или иначе ще се човърка в тази зона(одпред вдясно) първо ше пробвам със сивото реле и ако пак светка когат си поиска при отключване,тогава ще сваля арматурното табло което предполагам не е филофия?
          П.С Пак да подчертая че осветлението си работи нормално,само при отключване не светва винаги,а при другата ми 166-ца винаги при отключване осветлението светва.Любо мерси за насоките и помоща,когато се видим някога бирата е от мен.
          При мен индикацията за отворена врата си работи,не съм имал проблем с това.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
            На предните врати са две ключета във всяка брава. Едното не е ли само за осветлението?

На мен ми е правила същата мизерия с плафоните от ключето в шофьорската врата. Тогава не ми светваше и индикацията за отворена врата.
            Точно така - 2 ключета са в предните брави. Едното е за отворена/затворена врата а другото за отключена/заключена. Осветлението реагира на състоянието и на двете ключета. Т.е - лампите светват при отваряне на която и да е от четирите врати или при отключването на някоя от предните.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Точно така - 2 ключета са в предните брави. Едното е за отворена/затворена врата а другото за отключена/заключена. Осветлението реагира на състоянието и на двете ключета. Т.е - лампите светват при отваряне на която и да е от четирите врати или при отключването на някоя от предните.
              Ти монтира ли новата музика да споделиш как е?
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Някой гледал ли е тази кола. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5dwjbk
                алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                  Тоест?
                  Т.е. да разсъждава кога е ден и кога нощ, но не съм го наблюдавал.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                    Ти монтира ли новата музика да споделиш как е?
                    На този етап съм с DSP усилвателя и говорителите за него във вратите. На задната кора съм сложил едни bose - та от 147-ца, които свирят добре, но са малко слабички.
                    Така музиката звучи много добре и няма нищо общо с това, което беше преди. Тази неделя мисля да сменя bose - тата с оригиналните говорители за задната кора и очаквам нещата да си дойдат съвсем намястото.
                    Следващото което мисля да променям е това да закача и един Xcarlink.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой може ли да ми каже, откъде да си купя кабел за диагностика и кой е точно, че да не поръчам грешния такъв?
                      За колата от подписа, модела е от 2002г.

Мерси предварително.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Някой може ли да ми каже, откъде да си купя кабел за диагностика и кой е точно, че да не поръчам грешния такъв?
                        За колата от подписа, модела е от 2002г.

Мерси предварително.
                        http://sklad66.com/cms/FiatECUScan-KKL.html

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря.
                          Аз току-що попаднах на същия линк, пуснат пак от теб, но в Alfaowner.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• кабел

Момчета този и-бей, го нямате за нищо. Тези момчета откъде мислите, че го купуват. ето линк към и-бей. Цената там е около 13долара. Лошото е, че трябва да се чака три-четири седмици. Ако някой няма карта, с която да плаща в интернет мога да му го поръчам и, като пристигне да му го изпратя. http://www.ebay.com/itm/Newest-vag-4...ht_4597wt_1092 Ако пък ст по-упоритии играете на тръг, може да го купите и за 9-10долара.
                            Last edited by oriono; d.m.y г., 19:25.
                            Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
                            Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Т.е. да разсъждава кога е ден и кога нощ, но не съм го наблюдавал.
                              Едва ли е така,при мен на тъмно забелязах че не винаги светва при отключване.Започвам да мисля че Лорда е прав,сега си направих проба и ако заключа колата докато осветлението още свети и после я отключа,то светка с отключването,но ако слезна,затворя вратата и осветлението изгасне преди да съм заключил при следващо отключване осветлението не светва при отключване.Пфффф дано стана ясно,че аз се омотах отключване,заключване и т.н.
                              П.С За малко да забравя днес ми донесоха от UK тампоните за горните нодачи от паурфлекс,другата седмица ще се монтират и тогава ще имам пряки наблюдения.За справка цената е 67 паунда.
                              Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 19:27.

Comment

• Пак да питам

Пак да питам, че потъна някъде поста...
                                Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                                Колеги с дизели, колко ви показва километража при 2000 об./мин. съответно на 5-та и 6-та предавка?
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X